MERAM CENTRUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meram Centrum. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 21:12 We hebben ruim 90 minuten moeten wachten en voor geld enorme tegenvaller
25 mei 2024 om 21:13 Ik heb mijn bestelling per ongeluk op ophalen besteld, ik kom gelukkig het restaurant bellen en mijn situatie uitleggen, restaurant gaf aan dat ze voor konden laten bezorgen. Eten kwam lekker warm en snel aan. Heel erg bedankt!
18 mei 2024 om 11:36 Voor herhaling vatbaar!
17 mei 2024 om 22:28 Heerlijke kofte zeker aanrader
16 mei 2024 om 20:55 It was so delicious, nicely baked and they put extra baklava , Thanks for all, Strongly advisable
4 mei 2024 om 20:45 Zeer slecht. Kapsalon niet zoals gebruikelijk. Patat was niet doorbakken, vlees en kaas had een hele rare vieze smaak, alsof het niet meer goed was. Contact opgenomen en ze weigeren iets van compensatie te geven. Dit was laatste keer meram voor ons!
23 apr 2024 om 18:08 Heerlijk krokant en zeer snel bezorgd
31 mrt 2024 om 1:04 Het vlees was koud, patat was verbrand, niet genoeg rijst en nauwelijks saus. Heb meer dan 60 euro betaald voor zo een mix grill voor twee personen en ben gewoon heel ontevreden. Heb het restaurant gebeld en de gene aan de telefoon was heel brutaal.
24 mrt 2024 om 20:17 Het kwam heel laat en ze zijn een van mijn producten vergeten alles was koud
29 feb 2024 om 20:38 Bezorging was top, eten was top !! Service was top. Zeker meer dan 5 sterren waard.
19 feb 2024 om 0:50 Eten was prima, je krijgt wel echt weinig voor een mixed grill schotel, te duur voor de hoeveelheid.
13 feb 2024 om 22:32 Snelle levering & lekkere eten. Top service en vriendelijke werknemers.