MERAM CENTRUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meram Centrum. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 22:53 Koud en niet lekker
3 feb 2023 om 14:27 Snel en warm bezorgd
2 feb 2023 om 20:36 Bedorven eten
26 jan 2023 om 11:52 Wat een waardeloos eet tent anderhalf uur wachten en het eten was koud en als je ze belt leggen ze de hoorn op de haak was verplan om me geld terug te vragen
26 jan 2023 om 0:02 Eten was top en werd goed bezorgd door een nette bezorger zeker een aanrader status van mijn besteling werd ook goed door gegeven door de zaak
25 jan 2023 om 19:52 Tien over half zes besteld en dan komt je eten eindelijk en dan is het gewoon koud rijst niet te eten. Je probeert te bellen maar ze hebben de haak er vanaf gegooit eens maar noooiit meer meram cantrum
25 jan 2023 om 10:29 Vies!! En 1,5 uur gewacht voor broodje shoarma
24 jan 2023 om 14:52 Het was weer heerlijk.
23 jan 2023 om 19:41 Het eten was heerlijk! Super Vriendelijke bezorger.
22 jan 2023 om 6:49 Duurde anderhalf uur dus erg lang en telefoonnummer van restaurant werkt niet. Eten was wel ok.
21 jan 2023 om 16:11 Het eten was top! Vriendelijke bezorger. Ik ben zeer tevreden!
20 jan 2023 om 11:24 Altijd enorm snel en altijd iets er bij